Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 004 kJ / 240 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,80 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 42,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Červené papriky v balzamikovém octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Xv
Moje poznámka
Červené papriky v balzamikovém octě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0Xv
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 8 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 8 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šneci z listového těsta
Kava 2 před 1 hodinou
Meruňkový koláč s drobenkou
AndreaAbb před 3 hodinami
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 5 hodinami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 6 hodinami
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 8 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 8 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 10 hodinami
Květákové placičky
Linova před 10 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty z červené papriky,
červená paprika recepty,
červená paprika recept,
grilovaná červená paprika,
červené papriky recepty,
oapriky na balzamikovem octe,
červená paprika,
carpaccio paprikove,
grilované červené papriky,
recepty červené papriky,
recept červená paprika,
balzamikový ocet recepty,
paprika červená,
papryky do octa,
grilovaná cervena paprika recepty,
šunka, v červené paprice,
recepty z červených paprik,
recept na cervenou papriku,
červené papriky recept,
recept z červených paprik
Suroviny:
paprika čerstvá červená,
olej olivový,
ocet balsamiko,
sůl,
pepř,
chléb bílý
Komentáře (14)