Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Moje poznámka
Bifteky loirských námořníků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P13W
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 3 hodinami
Pečené kukuřičné kuře a pečená zelenina s hummusem
Přidáno před 3 hodinami
Kosmatice se sýrem vhodné pro diabetiky
Přidáno před 17 hodinami
Arabský hummus
Přidáno před 18 hodinami
Cuketová placka vhodná pro diabetiky
Přidáno před 18 hodinami
Pórkový krém
Přidáno 21. 5. 2025 11:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Gnocchi se sýrovou omáčkou
Sova1 před 19 minutami
Rychlé tvarohové knedlíky ovocné
Markeeta před 24 minutami
Lotrinské těstoviny
Stepanka.M. před 39 minutami
Letní koláč
Freya98 před 46 minutami
Gulášová polévka z mletého masa
Eva1mamina před 56 minutami
Vepřová plec na hořčici
dexulka před 1 hodinou
Čokoládovo-banánové muffiny
Roubalka8 před 3 hodinami
Jahodové muffiny
Petra.21 před 4 hodinami
Čevabčiči se sýrem
E. J. K. před 13 hodinami
Domácí rohlíky jako z pekárny
Jedlik před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí zadní recept,
hovezi zadni recepty,
hovězí biftek recept,
bifteky,
hovězí bifteky,
recept hovezi zadni,
hovězí biftek,
zadní hovězí recept,
hovězí zadní biftek,
zadní hovězí recepty,
hovězí zadní plátky recept,
recepty hovězí zadní,
bifteky z hovězího masa,
zadní hovězí maso recepty,
mekke hovezi maso,
mletý hovězí biftek,
měkký biftek,
námořníci,
hovězí zadní maso,
biftek hovězí zadní
Suroviny:
hovězí zadní,
cibule,
pepř,
sůl,
okurky sterilované,
rýže
Komentáře (7)
Podle mne je toto něco na způsob PH, doporučuji velmi nízkou teplotu a úspěch je zaručen.