Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 445 kJ / 106 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,35 g |
Tuky | 3,55 g |
Vláknina | 5,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Moje poznámka
Detská svíčková
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vm3W
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Avokádový tataráček
Simona Maskova před 22 minutami
Kuskusový salát - tabbouleh
Simona Maskova před 24 minutami
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 37 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 38 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 2 hodinami
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 3 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 4 hodinami
Tématické fráze:
svíčková,
svíčková omáčka pro děti,
koření ďumbier,
dumbier koreni,
recept na dětskou svíčkovou,
dětská svíčková omáčka,
recept na svickovou pro deti,
co je dumbier,
ďumbier česky,
slovensky zázvor,
ďumbier,
svíčkvá pro děti,
čo je čierne korenie,
svíčková omáčka recept,
detská kuchařka,
česky ďumbier,
babicove dobroty,
ďumbier korenie,
dˇumbier, koření,
dˇumbier, koření
Suroviny:
mrkev,
petržel,
celer,
kedlubna,
cibule,
sůl,
koření nové koření,
koření černé,
pepř,
bobkový list,
prsa kuřecí,
hořčice plnotučná,
smetana na vaření,
mouka hladká
Komentáře (46)
som sa jej teraz pýtala a ona že netuší prečo to tak volá
mna doteraz ani nenapadlo že to je divné - ale je ten "náš" názov staré korenie divný ved to používame asi len u nás doma
ani ma nenapadlo že tu z toho bude taká diskusia
tak už budem písať čierne korenie namiesto staré korenie nech v tom nie je chaos
Svetlanka, celý život žijem na Slovensku, a je to už dlhý čas
zajtra idem do obchodu tak pozriem sáčik a dám fotku ....
a sme z BA tak že nemyslím že by to bol nejaký miestny názov.... mám to tak v mnohých receptoch a doteraz ma nenapadlo či je to len mamin názov .....
a mama používa staré korenie a aj ja a ani ma nenapadlo nejak o tom rozmýšlať ale asi sa viac u nás používa čierne korenie ....
tak som vás tu nechtiac trochu domotala
a totohttp://koreni.kotanyi.cz/Nove-koreni-cele.html?srt... je u nás nové korenie
a potom sú obidve aj v mletej verzii
dúfam že som tú novú URL funkciu použila správne
Ten zecer má byť asi zeler, však ?
ďumbier=zázvor, naozaj a
pepř je čierne korenie a u vás zrejme "staré korenie"...