Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 771 kJ / 1 140 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 187,70 g |
Tuky | 42,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 751 mg |
Sůl | 1,68 g |
Sacharidy | 1,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Moje poznámka
Šťavnaté a chutné řízečky z býčích žláz
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ggn0
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 1 minutou
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 25 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 32 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 44 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
býčí žlázy,
recept na býčí žlázy,
byči zlazy recept,
restované býčí žlázy recept,
řízky z býčích žláz,
recepty na býčí žlázy,
restované býčí žlázy,
bejci zlazy,
recept na b lzy,
řízečky z ledvinek,
byci zlazy rizky,
jak nakrájet býčí žlázy,
chutne rizky,
z ceho udelat nejlepsi rizek,
nejlepší recepty s býčích žláz,
býčí žlázy naložené v mléku,
recepty z bycich zlaz,
řízky z býčích žlázy,
nejlepsi byci zlazy,
recepty z hovězích žláz
Suroviny:
býčí žláza,
sýr uzený,
vejce,
mouka hladká,
voda perlivá,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
pepř,
mléko,
lák ze sterilované kapie,
sádlo
Komentáře (36)
Ivi, recept je zajímavý, ukládám
Myško-moc krásný receptík na príma jídlo
Díky, je mu líp
Děkuji Ti
já mám ráda taky dobrý papu, i jsem po letech našla zálibu v hovězím, který mě dlouho nejelo, ale bejčí semenec do orálu nedokážu vložit, tady bych bobra koulo-odvahy prostě nesložila
velmi zajímavé
hlavně srettka, ta se tu vyřádí