Suroviny
Porce: 2-3 topinky
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 222 kJ / 292 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,24 g |
Tuky | 6,65 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 114 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jadranské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7jA
Moje poznámka
Jadranské topinky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o7jA
Nejnovější recepty
Zapečené houby se zeleninou
Přidáno před 2 hodinami
Kuličky ze salsiccie se špenátovou rýží
Přidáno před 4 hodinami
Lehká cuketová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z rajčat se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Zavařené houby v láku
Přidáno před 17 hodinami
Lišky na špeku, pečená dýně s květákem a volská oka (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
Jandulice před 2 minutami
Pečená švestková povidla
Ludvikova před 1 hodinou
Bramborové placičky
Karel kuchtik před 2 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
janika491968 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
olivka před 3 hodinami
Jablkový závin (štrúdl) z jogurtového těsta
gatear před 14 hodinami
Langoše z jogurtu
EvaCh před 15 hodinami
Afrika řezy
dadmilka před 15 hodinami
Cuketová pochoutka
marunda před 16 hodinami
Vdolečky
gabrielamachova23 před 16 hodinami
Tématické fráze:
jadranské vepřové řízečky,
topinky z cerstveho chleba,
topinky recept,
jadranské řízečky,
jadranske směs na topinky,
katák na topinky,
jadranske.topinky,
jak udělám topinky,
topinka s chili,
topinky,
nalozene maso pomazánka na topinky,
topinky ve vodě,
smes na topinky jak z restaurace,
co na topinky,
na topinky,
kaťák topinka,
topinky v restauraci,
recept na topinky,
faleany steak topinka s maggi,
uzasne topinky
Suroviny:
kýta vepřová,
sůl,
pepř,
cibule,
hořčice plnotučná,
kečup sladký,
omáčka chilli,
česnek,
chléb,
olej,
sýr
Komentáře (41)
A odnes si 2 ponauceni - jednak davat min koreni, jinak pali cela huba a z opravdu tvrdeho chleba topinky delat nejdou.