Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

petnovka Kuchařka: petnovka

Zavařeniny 10 názorů

Suroviny

2 kg červené papriky
1/2 kg cibule
4 hřebíčky
4 bobkové listy
1/2 sáčku Deka
15 dkg krystalového cukru
1 dcl oleje
2,5 dcl octa
5 feferonek
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Papriky s cibulí pomeleme, přidáme vše ostatní a pomalu vaříme, dokud se nevypaří voda.

  2. Dáme do skleniček, 20-30 minut sterilujeme na 100 stupňů.

Poznámka

Recept je z Českého rozhlasu Brno, kde sklidil mimořádný ohlas.

Je to opravdu dobré, stojí za vyzkoušení.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 58 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

Tématické fráze: pálivá pomazánka pomazánka z lososa z konzervy čertovská pomazánka bzenecký ocet www,bzeneckyocet.cz palive pomazanky paliva pomazánka recept pomazánky z lososa konzervy catny z paprik a feferonek www bzeneckyocet.cz pomazánka z pálivých paprik losos z paprik recepty palive pomazanky buckova pomazanka na topinky zeleninová pomazánka na topinky zeleninová směs na topinky recept maso pomazánka na směs na topinky bzenecký salát bzenecky bramborovy salat bzenecký salát recept

Zapomněl/a jsem heslo