Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

Suroviny

2 kg červené papriky
1/2 kg cibule
4 hřebíčky
4 bobkové listy
1/2 sáčku Deka
15 dkg krystalového cukru
1 dcl oleje
2,5 dcl octa
5 feferonek

Postup přípravy receptu

  1. Papriky s cibulí pomeleme, přidáme vše ostatní a pomalu vaříme, dokud se nevypaří voda.

  2. Dáme do skleniček, 20-30 minut sterilujeme na 100 stupňů.

Poznámka od kuchařky

Recept je z Českého rozhlasu Brno, kde sklidil mimořádný ohlas.

Je to opravdu dobré, stojí za vyzkoušení.

Komentáře k receptu Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

Tématické fráze: pálivá pomazánka pomazánka z lososa z konzervy čertovská pomazánka bzenecký ocet www,bzeneckyocet.cz palive pomazanky paliva pomazánka recept pomazánky z lososa konzervy catny z paprik a feferonek www bzeneckyocet.cz pomazánka z pálivých paprik losos z paprik recepty palive pomazanky buckova pomazanka na topinky zeleninová pomazánka na topinky zeleninová směs na topinky recept maso pomazánka na směs na topinky bzenecký salát bzenecky bramborovy salat bzenecký salát recept