Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

petnovka Kuchařka: petnovka

Zavařeniny 10 názorů

Suroviny

2 kg červené papriky
1/2 kg cibule
4 hřebíčky
4 bobkové listy
1/2 sáčku Deka
15 dkg krystalového cukru
1 dcl oleje
2,5 dcl octa
5 feferonek
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Papriky s cibulí pomeleme, přidáme vše ostatní a pomalu vaříme, dokud se nevypaří voda.

  2. Dáme do skleniček, 20-30 minut sterilujeme na 100 stupňů.

Poznámka

Recept je z Českého rozhlasu Brno, kde sklidil mimořádný ohlas.

Je to opravdu dobré, stojí za vyzkoušení.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 58 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bzenecký losos - pálivá pomazánka k masu či na topinky

Tématické fráze: pálivá pomazánka pomazánka z lososa z konzervy čertovská pomazánka bzenecký ocet www,bzeneckyocet.cz palive pomazanky pomazánky z lososa konzervy catny z paprik a feferonek www bzeneckyocet.cz pomazánka z pálivých paprik losos z paprik recepty palive pomazanky buckova pomazanka na topinky recept maso pomazánka na směs na topinky bzenecký salát bzenecky bramborovy salat bzenecký salát recept smes na topinky lososova bzenecky losos z paprik recepty-pomazanka z lososa

Zapomněl/a jsem heslo