Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 504 kJ / 359 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 37,37 g | 
| Tuky | 10,82 g | 
| Vláknina | 8,56 g | 
| Cholesterol | 994 mg | 
| Sodík | 158 mg | 
| Sůl | 0,36 g | 
| Sacharidy | 25,80 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Kuřecí játra očistíme, odblaníme, umyjeme a nakrájíme na kousky.
	Krok 2: Cibulku si nakrájíme a vzpěníme na kapce oleje, přidáme česnek na plátky, vhodíme játra a pár minut restujeme. Osolíme a opepříme, můžeme přidat špetku mleté sladké papriky a trošku vegety.
	Krok 3: Krkovici naklepeme, opepříme, osolíme a rychle opečeme na pánvi.
	Krok 4: Nachystáme si bránici- rozvineme ji a rozdělíme na 4 díly, očistíme si papriku a rozkrojíme opět na 4 díly, můžou být i nudličky.
	Krok 5: Opečenou krkovičku klademe na bránici, na každou porci dáme díl játry, papriku a nahoru plátek sýra a zabalíme do bránice.
	Krok 6: Dáme na vymaštěný pekáček do trouby a pečeme doměkka. Občas můžeme podlít.
Zveřejněno 21. 5. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Moje poznámka
					
				
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 12 minutami
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 20 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 21 minutami
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 2 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 2 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 3 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 4 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 13 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 15 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 16 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							krkovice recepty, 
						
						
							steak z krkovice, 
						
						
							vepřová branice, 
						
						
							krkovice steak, 
						
						
							vepřový steak z krkovice, 
						
						
							steak z krkovice recept, 
						
						
							pokrmy z krkovice, 
						
						
							kde je krkovice, 
						
						
							krkovice, 
						
						
							steak z vepřové krkovice, 
						
						
							hovězí krkovice, 
						
						
							krkovice v alobalu, 
						
						
							kde koupit branici, 
						
						
							recept na pecenou krkovici, 
						
						
							jídla z vepřové krkovice, 
						
						
							jídla z krkovice, 
						
						
							krkovice v necu, 
						
						
							vepřový steak na pánvi, 
						
						
							bránice recepty, 
						
						
							jídlo z vepřové krkovice
						
					
						Suroviny:
						
							krkovice vepřová, 
						
						
							bránice, 
						
						
							játra kuřecí, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							paprika čerstvá červená, 
						
						
							sýr tvrdý, 
						
						
							olej, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							vegeta
						
					
	
			
Komentáře (15)
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.