Krkovice v bránici
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,37 g |
Tuky | 10,82 g |
Vláknina | 8,56 g |
Cholesterol | 994 mg |
Sodík | 158 mg |
Sůl | 0,36 g |
Sacharidy | 25,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo oleje můžeme použít sádlo. Podáváme s bramborami nebo bramborovou kaší.
Recept není dietní, ale je to mňamka!
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 10. 2009 22:26
Pilgrim, beru na vědomí, příště budu chtít tady v Orlové košilku, nebo předstěru a myslím, že pro mne přijedou z blázince s bílou košilkou s rukávama dozadu!
3. 10. 2009 21:59
Pilgrim, nikdy jsem v řeznictví nekupovala košilku ani předstěru, ale vždy bránici. Myslíš, že nevědí co prodávají
3. 10. 2009 21:48
Nauč se anatomii a pak vař. To v čem to děláš je předstěra nebo košilka. Bránice je úplně něco jiného.
11. 7. 2009 08:04
Tady bych chtěla říct, kdo v bránici nic nedělal, vyzkoušejte. Jídlo bude mít díky bránici takovou svoji chuť, nevím, jak to popsat.
10. 7. 2009 20:55
(dnes jsem bránici viděla jako novinku v řeznictví u Lídlu a přemýšlele na co ....)
10. 7. 2009 20:50
Bibi, provázek by to asi nespravil, musí to být ta bránice, játra by určitě nedržela tak hezky pohromadě. U nás bránici běžně koupím u řezníka. Aspoň něco, spousta věcí zase tady není k dostání
10. 7. 2009 19:40
Jani, máš to krásné ! Mně na rozdíl od Bibi recept neunikl, ale stále mně uniká ta bránice Posílám bodík Janě za krásné fotky a mikklikovi za recept
10. 7. 2009 19:35
Taky zrovna nevím, jestli bych sehnala bránici. Možná by stačilo ovázat provázkem, aby to drželo ne
10. 7. 2009 19:32
Mńam, takové masíčko by nám móóóc chutnalo, nějak mi ten recept unikl. Jani, máš to moc pěkně nafocené a proto mě to láká ještě vícDávám bodíka
10. 7. 2009 19:14
Zapoměla jsem dát sýr, přez to, že jsem ho měla celou dobu na lince přichystaný, tak jsem si ho pak dala aspoň na tu roládku. Vynikající jídlo, vřele doporučuji
22. 5. 2008 10:31
Tak já budu pátrat dál, jak píše Merylas - kdo hledá, najde . Potom dám vědět, jak jsem /ne/byla úspěšná. Již jsem ji sháněla cca před rokem a bez úspěchu. Tento recept se mi moc líbí, tak doufám, že to vyjde.
22. 5. 2008 10:15
Myslím si, že i v Praze se najdou soukromá řeznictví a tam by to snad neměl být problém bránici koupit.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
Na pečení v alobalu pozor, nedávej tam ten sýr, když tak až nakonec po vybalení z alobalu.
Jinak se ten sýr asi přilepí na ten alobal a z jídla se ztratí to kouzlo. Nejlepší to je opravdu v té bránici.
22. 5. 2008 02:00
maris, právě ta bránice dá jídlu specifickou chuť a vůni, tak nejde nahradit. Nejsem z Prahy, ale kdo hledá, najde
21. 5. 2008 13:54
Tak to musí být výborné! Na bránici jsem ještě nenarazila / několikrát jsem se již pokoušela ji koupit /. Asi to nebude přesně ono, ale dám místo ní alobal. Neví někdo, kde v Praze by se dala sehnat ?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 4 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 5 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 6 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 7 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 13 minutami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 1 hodinou
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 2 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 2 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 2 hodinami
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalé houskové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera je zvládnou i začátečníci
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: krkovice recepty steak z krkovice vepřová branice krkovice steak vepřový steak z krkovice steak z krkovice recept pokrmy z krkovice kde je krkovice krkovice steak z vepřové krkovice hovězí krkovice krkovice v alobalu kde koupit branici recept na pecenou krkovici jídla z vepřové krkovice jídla z krkovice krkovice v necu vepřový steak na pánvi bránice recepty jídlo z vepřové krkovice
Suroviny: krkovice vepřová, bránice, játra kuřecí, cibule, česnek, paprika čerstvá červená, sýr tvrdý, olej, sůl, pepř, paprika sušená sladká, vegeta
Krkovice v bránici
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kpr
14 názorů