Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 125 kJ / 269 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,24 g |
Tuky | 19,74 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 414 mg |
Sodík | 149 mg |
Sůl | 0,32 g |
Sacharidy | 8,43 g |
Postup přípravy
Krok 1: Rozpustíme lžíci másla a přidáme lžíci mouky, zalijeme studeným mlékem a necháme povařit na hustší kaši.
Krok 2: Do vychladlého přidáme 1-2 žloutky, vařené scezené a již vychladlé nudle, na kousky nakrájené telecí nebo vepřová játra a to libovolné množství. Osolíme a naposled vmícháme tuhý sníh z bílků.
Krok 3: Pudingovou formu vymažeme máslem, vysypeme strouhanou houskou, naplníme hmotou a vaříme v páře asi tři čtvrtě hodiny.
Zveřejněno 20. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Moje poznámka
Játrový nudlový pudding Retro
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o76L
Nejnovější recepty
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 8 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 8 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 8 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaný losos s koprem a citronem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 1 hodinou
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 1 hodinou
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 1 hodinou
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 1 hodinou
Cuketové placičky
Issis před 3 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 5 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 5 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 6 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 6 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 6 hodinami
Tématické fráze:
játrový puding,
vepřová játra recept aby neztvrdla,
retro recepty,
puding játrový,
retro pokrmy,
puding retro
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
mléko,
vejce,
nudle,
játra,
sůl
Komentáře (5)