Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 979 kJ / 473 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,42 g |
Tuky | 24,87 g |
Vláknina | 2,30 g |
Cholesterol | 310 mg |
Sodík | 103 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 45,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Moje poznámka
Expres krupicové nočky s bazalkou - do polévky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PrgA
Nejnovější recepty
Meruňkový páj
Přidáno před 1 hodinou
Třešňový džem s griotkou
Přidáno před 3 hodinami
Rebarborový džem s hodně zralými jahodami
Přidáno před 3 hodinami
Pikantní angreštový džem s ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Banánovo-meruňková marmeláda s meduňkou
Přidáno před 3 hodinami
Mirabelky ve vlastní šťávě
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hop do vody - přílohové noky
hanaw před 33 minutami
Cuketová omáčka na špagety
rejt9 před 1 hodinou
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Olympus před 3 hodinami
Propadlá pudinková buchta s jahodami
collins před 3 hodinami
Vdolky naší holky
Martina S. před 5 hodinami
Květákové placičky
Linova před 5 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Konsel před 5 hodinami
Uzené pečené koleno
Vladka16 před 5 hodinami
Rychlé tvarohové knedlíky
Janina007 před 6 hodinami
Tématické fráze:
krupicové nočky,
krupicová zavářka do polévky,
krupicové nočky do polévky,
krupicova zavařka,
krupicove noky do polevky,
zavářka do polévky z krupice,
nočky do polévky,
krupicove nočky zavarka,
zavářka do polévky krupicové noky,
zavářka z krupice,
zavarka dopolevky z krupicove kase,
zavářka do polévky bez vajec,
noky do polévky bez vajec,
krupicová zavářka do polévek,
krupicové nočky recept,
krupicové nočky do polévky recept,
nočky z krupice,
krupicová zavařka do vývaru,
krupicové noky s bazalkou,
nočky s bazalkou
Suroviny:
máslo,
vejce,
vývar,
krupice,
bazalka čerstvá,
sůl
Komentáře (13)