Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 794 kJ / 668 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,18 g |
Tuky | 25,00 g |
Vláknina | 23,20 g |
Cholesterol | 6 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,04 g |
Sacharidy | 82,89 g |
Postup přípravy
Přidejte hrášek a vařte 5 minut. Krok 3: Přimíchejte jogurt a osolte a opepřete podle chuti.
Zveřejněno 1. 3. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Moje poznámka
Bramborová s hráškem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NpKv
Nejnovější recepty
Rohlíky I
Přidáno před 3 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 3 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 3 hodinami
Nejlepší povidla
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 13 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 minutou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 40 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 1 hodinou
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 1 hodinou
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 1 hodinou
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 1 hodinou
Koláčky z tvarohu
Atairka před 1 hodinou
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 2 hodinami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 2 hodinami
Tématické fráze:
bramborová polévka s hráškem,
"@braskem.com.br" loc:cz,
bramorova omeleta,
bramborová se smaženým hráškem,
bramorová polévka,
bramorová polévka s hráškem,
mail brasbem.com loc:cz,
polévka bramborová s hráškem,
bramborova polevka s hraskem,
"@braskem.com" loc:cz
Suroviny:
olej,
brambory,
cibule,
česnek,
koření kari,
koriandr sušený,
kmín mletý,
vývar zeleninový,
chilli paprika čerstvá,
hrášek mražený,
jogurt bílý,
sůl,
pepř
Komentáře (11)
Recept je velmi zaujimavy a dnes ho idem uvarit.