Postup přípravy
Krok 1: Rybu rozmrazíme, vymačkáme vodu, osolíme, pokapeme citronovou šťávou, posypeme kořením, obalíme v mouce a smažíme.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Moje poznámka
Pangasius přírodní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1j2j
Nejnovější recepty
Mandlové müsli tyčinky
Přidáno před 57 minutami
Sépiové černé špagety s krevetami a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkový džem
Přidáno před 7 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
DavidVolvo před 14 minutami
Omáčka na špagety s cuketou
Majkaa před 41 minutami
Salát Coleslaw
Kristina1 před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Pepajz před 1 hodinou
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
Pepajz před 1 hodinou
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
kohpet před 1 hodinou
Jahodové řezy s vanilkovým pudinkem a želatinou
Jitka29 před 1 hodinou
Vepřová krkovice na zelenině
Luciik. před 2 hodinami
Uncle Bens omáčka
Sbotka před 2 hodinami
Koprová omáčka
rimul@email.cz před 2 hodinami
Tématické fráze:
pangas recepty,
recepty pangasius,
recept pangas,
pangasius recept,
pangasius recepty,
pangasius příprava,
recept pangasius,
pangas recept,
příprava pangasius,
panganis,
smažený pangasius,
přírodní ryba,
smažený pangas,
recepty pangas,
ryba na přírodno,
pangasius smažený,
smazeny pangacius,
pangas příprava,
ryba přírodní,
ryba přírodně
Suroviny:
pangasius,
koření na ryby,
sůl,
šťáva citronová,
mouka hladká,
olej
Komentáře (11)
Pangasius přírodní???
No, já mám o "přírodní" úpravě trochu jinou představu a tady to vidím spíše na "mlynáře", ale je evidentní, že tvůrci receptů v tom mají guláš, patrně přírodní
Račte sami posoudit, co je co:
http://www.toprecepty.cz/recept/8795-pangasius-na-...
http://www.toprecepty.cz/recept/12251-pangas-po-ml...
...hlavně nepište, že je to jedno, jen když nám chutná