Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,45 g |
Tuky | 16,75 g |
Vláknina | 11,50 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 412 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 468,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Moje poznámka
Rýžový srnčí hřbet
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XEl
Nejnovější recepty
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 1 hodinou
Minimuffinky
Přidáno před 13 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 16 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 18 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Nellach před 1 hodinou
Tvarohové řezy s broskvemi
JanaRas před 1 hodinou
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 11 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 12 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 12 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 13 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 13 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 14 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 14 hodinami
Tématické fráze:
srnci hrbet,
krémový prášek zlatý klas,
srnčí recepty,
sladke obedy,
dukátové buchtičky recept,
krémový prášek,
pudink zlatý klas,
prášek zlatý klas,
srnčí hřbet sladký,
srnčí hřbet recept,
sladký oběd,
srnci chrbat,
sladký srnčí hřbet,
sladký hřbet,
rychlý dezert,
srnčí hřbet recepty,
uganda recept,
zlatý klas krémový prášek,
recept na sladký srnčí hřbet,
srnčí jídla
Suroviny:
mléko,
zlatý klas,
cukr krystal,
rýže,
cukr vanilkový,
kompot meruňkový
Komentáře (44)
Jana Remkova:
Vyzerá to krásne, krásne to musí chutiť.
A komentáre nemajú chybu...