Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme vymačkaný česnek oloupaný a tatarku.
Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky ochutíme kořením.
Krok 3: Do misky, kde máme česnek vymačkaný a tatarku, dáme kousky kuřecích prsíček a zamícháme, po zamíchání dáme do ledničky na hodinku.
Krok 4: Po hodince to vyndáme z ledničky, připravíme si hladkou mouku, ve které to obalíme a dáme na pánev.
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 25 minutami
Cuketové halušky
janatka před 28 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 34 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 39 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 42 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Tématické fráze:
hellmans recepty,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí prsíčka recepty,
řízky v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce,
tatarka helmans recepty,
hellmans,
kuřeci maso v tatarce,
kuřecí kousky v tatarce,
řízky obalené v tatarce,
tatarka helmans,
helmans kuře,
hellmans.cz,
kuřecí řízky na tatarce,
kuře s tatarkou helmans,
recepty hellmans,
maso obalené v tatarce,
kureci prsicka,
kuřeci maso na tatarce,
tatarka helmans recept
Suroviny:
tatarská omáčka,
prsa kuřecí,
koření,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (21)
komu by vadily tvoje fotky,které jsou vždy ozdobou každého receptu
Nehledě na to, že jsi vložila stejný recept, který už 15.3. vložila Tapka. Neodfláknutý a opatřený krásnými Elizinými fotkami.