Postup přípravy
Krok 1: Do misky dáme vymačkaný česnek oloupaný a tatarku.
Krok 2: Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky ochutíme kořením.
Krok 3: Do misky, kde máme česnek vymačkaný a tatarku, dáme kousky kuřecích prsíček a zamícháme, po zamíchání dáme do ledničky na hodinku.
Krok 4: Po hodince to vyndáme z ledničky, připravíme si hladkou mouku, ve které to obalíme a dáme na pánev.
Zveřejněno 5. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Moje poznámka
Kuřecí prsíčka v tatarce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DYKy
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 10 hodinami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 10 hodinami
Pão de Queijo
Přidáno před 11 hodinami
Rohlíky I
Přidáno před 14 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 14 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Medové kokosové rohlíčky
Danna před 33 minutami
Kynutý knedlík
RadkaaK před 41 minutami
Sušená rajčata v olejové lázni
oldvlk před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Anche před 1 hodinou
Pečené nudličky z kapra
ZboSy před 2 hodinami
Listové šátečky plněné šimlovou nádivkou a švestkami
ZboSy před 3 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Nanda91 před 3 hodinami
Meloun s balkánským sýrem
Lahvacek před 8 hodinami
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 10 hodinami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 10 hodinami
Tématické fráze:
hellmans recepty,
kuřecí řízky v tatarce,
kuřecí prsíčka recepty,
řízky v tatarce,
kuřecí řízek v tatarce,
tatarka helmans recepty,
hellmans,
kuřeci maso v tatarce,
kuřecí kousky v tatarce,
řízky obalené v tatarce,
tatarka helmans,
helmans kuře,
hellmans.cz,
kuřecí řízky na tatarce,
kuře s tatarkou helmans,
recepty hellmans,
maso obalené v tatarce,
kureci prsicka,
kuřeci maso na tatarce,
tatarka helmans recept
Suroviny:
tatarská omáčka,
prsa kuřecí,
koření,
česnek,
mouka hladká,
olej
Komentáře (21)
komu by vadily tvoje fotky,které jsou vždy ozdobou každého receptu
Nehledě na to, že jsi vložila stejný recept, který už 15.3. vložila Tapka. Neodfláknutý a opatřený krásnými Elizinými fotkami.