Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 595 kJ / 620 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,00 g |
Tuky | 2,25 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 510 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Klokaní kýta s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2GW
Moje poznámka
Klokaní kýta s ananasem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j2GW
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 3 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 11 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 9 minutami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 1 hodinou
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 1 hodinou
Chutné vafle
Kubabuba14 před 1 hodinou
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 2 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 3 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 3 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 4 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 5 hodinami
Domácí sušená rajčata TOP
petrjkt před 5 hodinami
Tématické fráze:
klokaní maso,
klokaní steak,
klokaní maso recepty,
klokaní guláš,
úprava klokaního masa,
recepty z klokaního masa,
klokaní steak recept,
klokaní maso cena,
klokan recepty,
klokan recept,
recepty klokani maso,
recepty na klokaní maso,
klokani maso recept,
recepty z klokana,
klokaní steaky,
klokani recepty,
recept na klokana,
recepty klokaní steak,
klokaní maso-úprava,
recepty klokan
Suroviny:
kýta klokaní,
kompot ananasový,
koření na steaky,
koření argentina,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
olej olivový,
mouka,
rýže,
skořice,
rozinky,
kompot ananasový
Komentáře (11)