Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 268 kJ / 781 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 1,00 g |
| Vláknina | 22,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 162,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDEn
Moje poznámka
Pikantní pečené brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vDEn
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 6 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 19 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno 21. 12. 2025 11:32:02
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
ZandaPanda před 10 minutami
Rybí polévka
tomas.stoklasa před 33 minutami
Vánoční štola z tvarohového těsta
beruna1 před 2 hodinami
Moravanské kuřecí nudličky
wimra před 2 hodinami
Sýrové karbanátky
Slaninova.L. před 2 hodinami
Jahodový likér
Jirka55221 před 4 hodinami
Domácí chleba
Samjda před 4 hodinami
Vánoční věnec
Stefi.f před 8 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 15 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 17 hodinami
Tématické fráze:
pikantní brambory,
pikantní pečené brambory,
amerycké brambory,
koření na pečené brambory,
pecene branbory,
jaké koření na americké brambory,
jaké koření na pečené brambory,
brambory pecene ve folii,
americké branbory,
pikantní brambory jako příloha,
pečené brambory,
pikantní pečené brambory v troubě,
pečené pikantní brambory,
pečení brambor,
pečené brambory se slupkou,
pytlik na brambory,
pečení ve folii,
pikantní americke brambory,
brambory pečené v pytlíku,
jaké koření na brambory
Suroviny:
brambory,
olej,
sůl,
chilli,
bazalka čerstvá,
fólie
Komentáře (11)
jinak super recept, bodík!
www.vareni.cz