Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 806 kJ / 910 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,02 g |
| Tuky | 10,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 134 mg |
| Sodík | 304 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 154,52 g |
Postup přípravy
Můžeme také plnit do silikonových formiček na muffiny, tam korpus není zapotřebí. Krok 6: Necháme nejlépe do druhého dne zaležet a podáváme ozdobené šlehačkou a kousky ovoce.
Zveřejněno 19. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Moje poznámka
Kefírový nepečený zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/z9L2
Nejnovější recepty
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 41 minutami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 2 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 4 hodinami
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 17 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa s omáčkou
coolbinsz před 11 minutami
Celerová polévka s mlékem
Fitulka před 1 hodinou
Zelňačka mojí babičky
Fitulka před 4 hodinami
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 14 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 14 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 16 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 16 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 16 hodinami
Tématické fráze:
želatina stilla dolce,
stilla dolce želatina,
nepečené zákusky,
příprava želatiny stilla dolce,
stilla dolce,
nepečený dort zaležet,
zakusek z tatranek,
zelatina stilĺa,
želatina stilla dolce návod,
nepeceny zakusek,
použití želatiny stilla dolce,
zákusek do ruky,
mail 10g.pl loc:cz,
vaření želatiny stilla dolce,
příprava sypké želatiny,
kefirovy korpus,
želatina pro potravinářské účely stilla dolce,
zakusek,
recepty na zákusky,
nepečený dort z tatranek
Suroviny:
tatranka,
máslo,
kefír,
mléko,
želatina prášková,
cukr moučkový,
ovoce
Komentáře (40)
Želatinu používám z Kauflandu"Stilla dolce",je to ve fotu s uvedenými surovinami,ale pro jistotu jsem to teď blikla ještě jednou samostatně a přidávám čitelnější foto
Moc jste mě děvčata potěšily svými milými komentáři
Můžu se zpetat, jakou používáte želatinu? Já obvykle Dr.Oetker (myslím, že 1 sáček je 20g), ale tam je úplně jiné použití - dle návodu tedy - nejprv bobtná, pak se zahřeje - to tu ale vůbec není psáno, tak jsem zmatená - ráda si nechám rozšířit obzory, díky
Já všem moc děkuji
Holky,ale díky moc za přízeň
Andrejko,budu se muset kouknout na tu Tvou náplň.
Šagetko, než jsem v závěru přidala cukr,tak jsem oddělila část bokem pro dia kamarádku,která tady dnes byla. Moc si pocutnala i bez toho cukru. Ten kefír byl jen lehce nakyslý(kupovaný je více kyselý)a bylo to fajn osvěžující.Ten černý bodík je rozhodně lepší,než pěst pod oko
moooc se ti to povedlo, moc
nádherné foto