Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 040 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,98 g |
Tuky | 8,64 g |
Vláknina | 2,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 411 mg |
Sůl | 0,96 g |
Sacharidy | 28,65 g |
Postup přípravy
Do otvoru pro nádivku vložíme slaninu a nádivku. Krok 3: Pod bažanta dáme máslo a za občasného podlévání pečeme při 200°C nejdříve pod pokličkou, později bez, celkem asi hodinu.
Zveřejněno 25. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8gp
Moje poznámka
Bažant s nádivkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L8gp
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 58 minutami
Belgické vafle
Přidáno před 6 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 9 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 10 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety v nivě
Routilka před 40 minutami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 41 minutami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 2 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 3 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 3 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 3 hodinami
Kefírové muffiny s borůvkami
veronika_straka před 3 hodinami
Cuketové placičky s ovesnými vločkami
Globus před 4 hodinami
Tématické fráze:
recepty bažant,
pečený bažant s nádivkou,
bazant,
pečený bažant s nádivkou recept,
recept bazant,
bažant recept,
nádivka k bažantovi,
recepty na bažanta,
jak se peče bažant,
bažant recepty,
vareni bazant,
kure ala bazant s nadivkou,
jak uvařit bažanta,
kuře ala bažant,
recept na bažanta,
recepty-bažant,
bažant v nádivce,
recepty z bažanta,
kralik ala bazant,
jak udelat bažanta
Suroviny:
bažant,
máslo,
slanina,
koření na pečené kuře,
sůl,
kmín celý,
rohlík,
vejce,
mléko,
šunka,
sůl
Komentáře (14)
Co teda taky u tebe obdivuju, že dáš k bažantovi s nádivkou těstoviny, to jsem teda čučela
Sidero - tobě patří NEJVĚTŠÍ bodík - neboť jsou zde recepty bez fotky na bažanta, přesto jsi přidala receptík svůj a tak je vidět, že je pro tebe vaření zábavou, ne závodem o body