Postup přípravy
Krok 1: Maso zlehka naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem a kari.
Krok 2: Pokapeme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou a poprášíme hladkou moukou.
Krok 3: Uložíme do ledničky na 24 hodin a pak usmažíme.
Krok 4: Pikantní masíčko je nejlepší s hranolkama a zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 17. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxWp
Moje poznámka
Kari kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxWp
Nejnovější recepty
Pizza košíčky
Přidáno před 7 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno před 21 hodinami
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Kuřecí s pórkem a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno 22. 8. 2025 16:00:02
Cuketová pomazánka
Přidáno 22. 8. 2025 11:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečné koláče
Merylas před 3 minutami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 14 minutami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 15 minutami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 25 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 25 minutami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 36 minutami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 49 minutami
Kynuté těsto na cokoli
Nadezda76 před 3 hodinami
Vepřová kýta na slanině a majoránce
lidunka76 před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
LuKrajKa před 4 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
veprova kotleta na kari,
vepřové kotlety na kari,
jak připravit kotletu,
vepřové na karí,
kotleta recept,
vepřové maso na kari,
kotleta recepty,
kotleta na rychlo,
recepty kotleta,
kotlety na kar,
kotlety recept,
kotlety na rychlo,
veprove kari,
nejlepší recepty z vepřové kotlety,
vepřová kotleta nejlepší recepty,
kotlety recepty,
vepřová kotleta na rychlo,
babicovy dobroty recepty snidane,
vepřové kotlety na na kari
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření kari,
šťáva citronová,
mouka hladká
Komentáře (11)