Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 729 kJ / 174 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,66 g |
Tuky | 9,51 g |
Vláknina | 2,25 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 141 mg |
Sůl | 0,31 g |
Sacharidy | 7,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso si makrájíme na plátky a naložíme do druhého dne do mléka.
Krok 2: Maso osolíme, opepříme a obalíme v těstíčku, které si připravíme smícháním: vejce, mléko, koření, nakrájený česnek a mouka.
Krok 3: Pak obalíme ve strouhance a usmažíme.
Zveřejněno 2. 6. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Moje poznámka
Smažené býčí žlázy s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w2EJ
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 15 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 19 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 23 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Toskánský bůček
poirotka před 25 minutami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 29 minutami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 1 hodinou
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 2 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 2 hodinami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 4 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 4 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 14 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 14 hodinami
Tématické fráze:
bici zlazy,
recept byci zlazy,
býčí žlázy recepty,
byčí žlázy,
býčí kule,
bíčí žlázy recept,
smažené byčí kule,
příprava býčí žlázy,
bici kule,
recept na bíčí žlázy,
býčí kulky,
recepty byci zlazy,
byci zlazy recept,
byčí kule recept,
recepty z byčích žlaz,
recept na býčí žlázy,
byci varlata recepty,
skopove kule recept,
byci zlazi,
smažená varlata
Suroviny:
býčí žláza,
vejce,
mouka hladká,
mléko,
česnek mědvědí,
koření na živáň,
pepř,
sůl,
strouhanka,
olej
Komentáře (18)
Jinak tě vítám jako novou v naší Topkové rodině a přeji ti, aby se ti u nás líbilo
Díky
Nofrona: máš SZ, poslala jsem ti podrobný návod na rozkliky
v Globusu maj kulišťata dycinky k dispozici...respektívo je maj na výstavě dycky, když tam jde srettka nakupovat a musí kolem nich projít
p.s. budu se muset zeptati muže svého, zda mu pohled na tu kastrální nadílku nepůsobí fantomové bolesti
Koukám jako blázen,co má tady tato Tvá pochutina až na hlavní surovinu společného s mým receptíkem"Pikantní býčí žlázy"
opravdu jsem hrozná