Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 155,49 g |
Tuky | 374,35 g |
Vláknina | 9,10 g |
Cholesterol | 3,76 g |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,13 g |
Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Hrušková marmeláda
Přidáno před 2 hodinami
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 14 hodinami
Tvarohový koláč s ovocem podle Kristíny Nemčkové
Přidáno 17. 8. 2025 17:11:35
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno 17. 8. 2025 15:31:28
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno 17. 8. 2025 15:22:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvové čatní
RadkaR před 1 hodinou
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
demska26 před 1 hodinou
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Zdena.t před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Kattyy před 3 hodinami
Jogurtová zmrzlina 2
vaclavagregrova před 3 hodinami
Domácí kečup
MarketaBod před 3 hodinami
Fazolová kyselá polévka
TondaJ před 4 hodinami
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 6 hodinami
Jablková pomazánka
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící
ináč tie z cukrárne ani ja nejem, nemám rada takú tú umelú chuť čo majú (aj kremeše a pod...)
ja mám radšej venčeky so šlahačkou (hlavne je s nimi menej roboty) ale sú moc dobré aj ked nabudúce už robím len ten vanilkový krém ...
výbušná a nevieš čím to je ten karamelový krém? že je taký riedky?
tie moje nemajú karamelovú polevu - skončila v koši
cesto super, prvá plnka super hustá a dobrá, druhá karamelová bolo riedka
z tej dávky mi ich vyšlo 59... niektoré malé iné veľké .. proste aké sa zadarili