Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 904 kJ / 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,68 g |
Tuky | 10,96 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 749 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 0,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky do polévky z králičích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP1j
Moje poznámka
Knedlíčky do polévky z králičích jater
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AP1j
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 7 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 18 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 22 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jogurtová bábovka
Cerpes před 3 minutami
Rychlá ořechová bábovka
Anna.Milkova před 27 minutami
Obyčejný hlávkový salát s obyčejnou zálivkou od babičky
Missa25 před 34 minutami
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 46 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Tématické fráze:
králičí játra,
králíci jatrove knedlicky,
játrové knedlíčky z králíka,
jak upravit králičí játra,
králičí játra recepty,
králičí polévka s játrovými knedlíčky,
králičí játra knedlíčky,
králičí polévka,
kachní jatrove knedlicky,
králičí játra-knedlíčky do polévky,
králičí játra recept,
játra z králíka,
játra do polévky,
králíčí játra do polévky,
knedlíčková polévka z králíka,
játrové knedlíčky králičí,
jatrové knedlíčky králík,
knedlíčky z králíka,
játrové králičí knedlíčky do polévky,
králičí játra polévka
Suroviny:
játra králičí,
vejce,
sůl,
pepř,
majoránka,
strouhanka
Komentáře (5)