Postup přípravy
Krok 1: Kotlety protkneme proužky poličanu, osolíme, dáme koření a necháme aspoň hodinu odpočinout. Potom na tuku osmahneme pórek, maso zarestujeme, přidáme zeleninu a dusíme (já jako vždy v tlakáči).
Krok 2: Maso po změknutí vyndáme, přidáme trochu vody a zahustíme. Můžeme přidat masox, ale není nutný.
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Moje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 6 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 10 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 20 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 20 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 20 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 6 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 7 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 8 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 8 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 10 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 10 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 11 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 13 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 13 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kotleta,
hovězí protýkané zeleninou,
kotleta,
hovězí pečeně protýkaná,
hovězí pečeně protýkaná zeleninou,
recepty kotleta,
kotlety vcelku,
babiččiny kotlety,
kotleta recepty,
vepřové kotlety na zelenině,
kotleta vcelku,
polreich kotleta,
vepřová pečeně protýkaná zeleninou,
kotlety v tlakáči,
vepřové maso protýkané zeleninou,
vepřové kotlety vcelku,
protýkaná kotleta,
kotlety polreich,
maso protýkané zeleninou,
polreich plněná kotleta
Suroviny:
kotleta,
poličan,
směs zeleninová babiččína,
pórek,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření steakové,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (2)