Postup přípravy
Krok 1: Kotlety protkneme proužky poličanu, osolíme, dáme koření a necháme aspoň hodinu odpočinout. Potom na tuku osmahneme pórek, maso zarestujeme, přidáme zeleninu a dusíme (já jako vždy v tlakáči).
Krok 2: Maso po změknutí vyndáme, přidáme trochu vody a zahustíme. Můžeme přidat masox, ale není nutný.
Zveřejněno 3. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Moje poznámka
Kotleta protýkaná se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BL8Q
Nejnovější recepty
Plněná rajčata III
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí nudličky s rajčaty
Přidáno před 4 hodinami
Cottage s rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Hustá mrkvovo-rajčatová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Treska s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Rajčatovo-fazolová polévka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kmínka se ztraceným vejcem a houbami
Sahula před 4 minutami
Krkovička se smetanovými liškami a ztraceným vejcem
Sahula před 5 minutami
Krkovička s liškami
Sahula před 8 minutami
Zvěřina s liškami a majoránkou
Sahula před 11 minutami
Slaninové závitky s kuřecími játry
Sahula před 20 minutami
Ovocný táč s drobenkou
Libaka před 3 hodinami
Cuketové karbanátky
pesmax před 3 hodinami
Stryky z Orlové
sonka.306 před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
Veronika1990 před 4 hodinami
Tématické fráze:
babiččina kotleta,
hovězí protýkané zeleninou,
kotleta,
hovězí pečeně protýkaná,
hovězí pečeně protýkaná zeleninou,
recepty kotleta,
kotlety vcelku,
babiččiny kotlety,
kotleta recepty,
vepřové kotlety na zelenině,
kotleta vcelku,
polreich kotleta,
vepřová pečeně protýkaná zeleninou,
kotlety v tlakáči,
vepřové maso protýkané zeleninou,
vepřové kotlety vcelku,
protýkaná kotleta,
kotlety polreich,
maso protýkané zeleninou,
polreich plněná kotleta
Suroviny:
kotleta,
poličan,
směs zeleninová babiččína,
pórek,
bazalka čerstvá,
rozmarýn,
koření steakové,
sůl,
pepř,
mouka hladká,
tuk
Komentáře (3)