Postup přípravy
Krok 1: Maso zlehka naklepeme, osolíme a okořeníme pepřem a kari.
Krok 2: Pokapeme citrónovou šťávou a sójovou omáčkou a poprášíme hladkou moukou.
Krok 3: Uložíme do ledničky na 24 hodin a pak usmažíme.
Krok 4: Pikantní masíčko je nejlepší s hranolkama a zeleninovou oblohou.
Zveřejněno 17. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kari kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxWp
Moje poznámka
Kari kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxWp
Nejnovější recepty
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno před 3 hodinami
Buřtíkové plátečky s bramborem
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí minutka se sázenými vejci
Přidáno před 13 hodinami
Hovězí kližka na smetaně v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Mořská štika v křupavé bylinkové krustě
Přidáno před 14 hodinami
Cibulové rizoto z papiňáku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 2 minutami
Dietni segedinska polevka
Kajkajak před 24 minutami
Brynzové halušky
ok1cmj236 před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
sidonie před 1 hodinou
Květák smažený v troubě
RaeRea před 1 hodinou
Smetanová omáčka z cukety a kořenové zeleniny (bez mouky)
Kratule před 2 hodinami
Mirabelkový sirup
Hanawagy před 3 hodinami
Domácí langoše
Mummy46 před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Mummy46 před 3 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
vela900 před 3 hodinami
Tématické fráze:
kotleta,
veprova kotleta na kari,
vepřové kotlety na kari,
jak připravit kotletu,
vepřové na karí,
kotleta recept,
vepřové maso na kari,
kotleta recepty,
kotleta na rychlo,
recepty kotleta,
kotlety na kar,
kotlety recept,
kotlety na rychlo,
veprove kari,
nejlepší recepty z vepřové kotlety,
vepřová kotleta nejlepší recepty,
kotlety recepty,
vepřová kotleta na rychlo,
babicovy dobroty recepty snidane,
vepřové kotlety na na kari
Suroviny:
kotleta,
sůl,
pepř,
omáčka sojová,
koření kari,
šťáva citronová,
mouka hladká
Komentáře (11)