Hovězí na kari

toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 3 názory

32

Suroviny

30 dkg zadního hovězího masa nakrájeného na slabé proužky
2 malé brambory nakrájené na tenčí kolečka
1/2 l vývaru
2 lžičky solamylu
2 lžíce oleje
1 cibule nakrájená nadrobno
1 - 2 čerstvé papriky nakrájené na kostky
2 lžičky kari koření
1 rajče nakrájené na kostky
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uvaříme brambory asi 5 minut. Necháme je dobře okapat a dáme bokem.

  2. Cibuli osmahneme na oleji, přidáme papriku a za stálého míchání osmažíme až je paprika skoro hotová. Přendáme do misky.

  3. Na pánev přidáme olej, přidáme maso a kari koření.

  4. V misce smícháme vývar, solamyl a sůl a omáčku nalijeme do pánve, dobře zamícháme a vaříme až je maso měkké.

  5. Přidáme směs cibule a papriky, uvařené papriky a nakrájené rajče. ještě chvíli povaříme.

    Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí na kari

  • Ivana79 Ivana79

    A tie brambory idú kam? To má byť akože príloha?:-O

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Kde je šťáva, tam je Bibi, už vás mám holky přečtené.;-) Já taky kari zrovna nemusím, ale tady ten recept už jsem okoukávala taky, no a tobě se Bibi fakt povedl;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Málo kdy používám kari, ani pořádně nevím proč, tak jsem se rozhodla, že tyhle nudličky prostě udělám a jsem docela unešená a ráda, že jsem se tak rozhodla. Uvařila jsem k nim těstovinovou rýži a nemělo to chybu, určitě kari budu po této zkušenosti používat častěji. Dala jsem fotky a dávám bodíka:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo