Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 376 kJ / 2 002 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,26 g |
| Tuky | 170,23 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 587 mg |
| Sodík | 3,38 g |
| Sůl | 8,31 g |
| Sacharidy | 12,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Plněný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N95v
Moje poznámka
Plněný patizon
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N95v
Nejnovější recepty
Skořicová bábovka s kakaem
Přidáno před 11 hodinami
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 12 hodinami
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 12 hodinami
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 13 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hebká hustá čokoládová poleva
Veronika.Hrozna před 8 hodinami
Honzovy kynuté buchty
RenataMaresova před 8 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 11 hodinami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 12 hodinami
Bramborová polévka
Kajkajak před 12 hodinami
Pizza z rohlíků
zonoro před 12 hodinami
Afrika řezy
hliboka před 13 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 13 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 13 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 14 hodinami
Tématické fráze:
patizon recepty,
patizon,
patizon recept,
patizony recepty,
recepty patizon,
recepty z patizonů,
recepty na patizón,
recept patizon,
recept na patizon,
patyzon recepty,
patyzon recept,
recept z patizonu,
patyzon,
plneny patyzon,
plněný patison,
patison recepty,
patizon s mletým masem,
recepty patyzon,
recept na patizony,
recepty s patizonem
Suroviny:
patizon,
maso mleté,
slanina,
sýr tvrdý,
vejce,
cibule bílá,
cibulka jarní,
nať petrželová,
sůl,
pepř mletý,
vývar
Komentáře (11)
Treba piecť, kým patizón nie je mäkký, vyskúšať vidličkou.