Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 517 kJ / 602 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,36 g |
Tuky | 15,62 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 229 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 82,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Moje poznámka
Fajnovej kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rk7E
Nejnovější recepty
Vaječná omeleta se sýrem a s tuňákem
Přidáno před 4 hodinami
Placičky z podmáslí
Přidáno před 7 hodinami
Karpatské lečo
Přidáno před 7 hodinami
Kotlety na tymiánu s hrachovou kaší a pečenou karotkou
Přidáno před 10 hodinami
Čalamáda ze zelí a paprik
Přidáno před 11 hodinami
Čajot restovaný s krevetami a nudlemi z jedné pánve
Přidáno před 12 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová topinková směs
douver před 5 minutami
Rychlá houbovo-kmínová polévka s krupicovými nočky
Sahula před 11 minutami
Škvarkové tyčinky
HanaS92 před 35 minutami
Kokosová roláda od IvettyG
Dyna1 před 1 hodinou
Bublanina
alenalentz před 3 hodinami
Nadýchané čokoládové muffiny
Lucie1001 před 3 hodinami
Zeleninový bulgur
Lucie1001 před 3 hodinami
Cuketová buchta
miryg13 před 4 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
ErikaU před 6 hodinami
Bleskové rohlíky
Lidusenkaf před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak udělat kapra,
kapr recepty,
jak nejlépe udělat kapra,
recept na kapra,
jak nejllíp udělat kapra,
jak udělat kapra,
vyfiletovaný kapr,
nejlíp uvařený kapr,
kapr recept,
jak udělat nejlépe kapra,
jak udelad kapra,
kapr bez kuze recepty,
recepty z kapra,
kapr na orechach,
recepty na kapra,
recept jak udelat kapra,
něj recept na z kapra,
ja udělat kapra,
recept kapr,
recept kapr bez kůže
Suroviny:
kapr,
brambory,
vejce,
sůl,
kmín drcený,
citron,
olej olivový,
sýr tvrdý,
česnek mědvědí
Komentáře (12)
... no právě, já tu kůži také miluji pro její chuť