Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Suroviny pro 1
Podle použitých surovin
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 602 kJ / 2 773 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,68 g |
Tuky | 306,33 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 0,35 g |
Postup přípravy
V lednici vám vydrží týden v uzavřené nádobě.
Zveřejněno 14. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Moje poznámka
Majonéza - tatarka, která se nikdy nesrazí.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7WW
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Těstoviny s kuřecím masem a rajčaty
Přidáno 17. 10. 2025 17:33:02
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno 17. 10. 2025 17:30:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 46 minutami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 55 minutami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 1 hodinou
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 1 hodinou
Zelný salát s fenyklem
Tonja před 1 hodinou
Hovězí guláš
dejvi01 před 1 hodinou
Salát z hlívy ústřičné
Tonja před 1 hodinou
Čokoládová bábovka
ulrivhv před 2 hodinami
Pórková polévka s bramborem a kroupami
poirotka před 2 hodinami
Chicken Vindaloo
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Tématické fráze:
k čemu se hodí holandská omáčka,
domácí tatarka z Majolky®,
domácí tatarka z Majolky®,
tatrska omacka,
tatarka z majonezy,
tatarka,
tatarka recept,
k čemu holandská omáčka,
domáci tatarka z majonézy,
majonéza s kapary,
tatarka ze zloutku,
majoneza podle sandtnerové,
jak udělat z majonézy tatarku,
tatarka z holandské omáčky,
k čemu podávat holandskou omáčku,
průmyslová majonéza,
holandská omáčka z majonézy,
tatarská omáčka se sardelkami,
pletynky s majonezy,
recept na tatarku
Suroviny:
žloutek,
hořčice plnotučná,
olej rostlinný,
sůl,
pepř,
omáčka worcesterová,
ocet,
cibulka,
okurka čerstvá,
mléko
Komentáře (19)