Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na paprice a kmínu s libečkem

Hodnocení receptu je 4,6 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Bibinka Bibinka

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 293 kJ /
1 026 kcal
Bílkoviny171,51 g
Tuky26,84 g
Vláknina11,25 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 433 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy21,35 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Maso si nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Dáme narychlo prudce osmažit cibuli nakrájenou na proužky, na ní dáme z obou stran osmažit maso, ke konci smažení dáme mletou papriku s kmínem, necháme jen krátce orestovat - zpěnit a zalijeme vodou, promícháme a dáme dusit. Krok 2: Během dušení přidáme větvičky libečku, osolíme, můžeme přidat pepř dle chuti a dodusíme dokud nebude maso úplně měkké. Na závěr už jen zahustíme omáčku instantní jíškou, nebo solamylem, který rozmícháme v trošce vody, povaříme a libečkové větvičky vyndáme.

Zveřejněno 17. 7. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7AE

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n7AE

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (11)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

skvělé a vynikne chuť papriky a kmínu:yes::-D nádherné foto - polykám:-p

Ta šťávička:-Ota teda panečku je podařená jako všechno ostatní,mňam:-K+7:yes::-p

BIBI úžasné:yes::yes::yes:já používám jedině instat.jížku:-8:-)):-)):-)):-)):-))a na jídle to chuť nemění;-)

Vypadá to krásně - recept i fotky;-):yes:
Já instantní jíšku mám taky doma a když neodhadnu zahuštění, tak ji trochu přidám.

Danca:Dančo, já instantní jíšku mám doma jako zálohu a občas ji používám, nijak to jídlu neublíží a splní to účel;-);-) Tady jsem jí použila, tak nebudu lhát, že zapráším moukou, ovšem kdo tuto jíšku nemá rád může tu mouku použít

Jůůů, to vypadá hezkyyy:-p. Instantní jíšku taky občas používám, když není čas na domácí nebo když je potřeba opravdu jen malinko, s tím problém nemám. A kombinace koření a libečku musí být výborná, receptík určitě vyzkouším:yes:

Vypadá pěkěn! Ale co ta INSTATNTNÍ jíška? :-* Plácám přes ručičku ;-)

Tématické fráze:
veprove maso na kmine, vepřové maso recepty, recepty z vepřového masa, maso na kmíně, vepřové maso na kmínu, maso na paprice, vepřové na libečku, vepřové na libečku, maso s libečkem, veprove na paprice, maso na libečku, veprove maso s libeckem, vepřové maso, vepřové s libečkem, recepty na vepřové maso, vepřové na kmíně, maso na kmínu, kolik libecku, vepřové maso a libeček, vepřové maso na libečku

Suroviny:
maso vepřové, cibule, paprika sušená sladká, kmín drcený, libeček, pepř, olej, sůl, jíška světlá instantní

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu