Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 240 kJ / 296 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,04 g |
Tuky | 2,70 g |
Vláknina | 21,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 281 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 43,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Osvěžující fenyklovo - okurkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ezv
Moje poznámka
Osvěžující fenyklovo - okurkový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ezv
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 2 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 5 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 10 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 10 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč z cukety
Vampi před 1 hodinou
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 1 hodinou
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 2 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 3 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 3 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
zlatko4 před 5 hodinami
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 7 hodinami
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 9 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 9 hodinami
Tématické fráze:
okurkový salát apetit,
mangoldový salát,
apetit recepty fenykl,
apetit salat s fenxklem a okurkou,
osvěžující saláty recepty,
salát k rybě apetit,
salát s fenyklem a okurkou,
fenyklový salát apetit,
fenykl recepty,
okurkový salát s fenyklem,
luxuusní okurkový salátek,
salát s fenyklem a okurkou apettit,
apetit salat z fenyklu,
salát s okurkou fenyklem,
pražma královská s fenyklem
Suroviny:
fenykl,
okurka salátová,
smetana,
hořčice dijonská,
ocet vinný bílý,
kopr čerstvý,
sůl,
pepř
Komentáře (12)