Osvěžující fenyklovo - okurkový salát

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Saláty 11 názorů

Suroviny

1 bulva fenyklu
1 salátová okurka
2 polévkové lžíce smetany
1 kávová lžička dijonské hořčice
1-2 kávové lžičky bílého vinného octa
čerstvý kopr
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Fenykl očistíme, vykrojíme tvrdý košťál a nakrájíme na tenké plátky, stejně tak okurku.

  2. Ze smetany, octa, hořčice, kopru, soli a pepře vymícháme hladkou zálivku, s kterou salát promícháme. Necháme vychladit v lednici.

  3. Tento salát je výborný především k rybám.

Poznámka

Zdroj časopis Apetit

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Osvěžující fenyklovo - okurkový salát

Tématické fráze: okurkový salát apetit mangoldový salát apetit recepty fenykl apetit salat s fenxklem a okurkou salát k rybě apetit salát s fenyklem a okurkou fenyklový salát apetit fenykl recepty okurkový salát s fenyklem luxuusní okurkový salátek salát s fenyklem a okurkou apettit apetit salat z fenyklu salát s okurkou fenyklem pražma královská s fenyklem

Zapomněl/a jsem heslo