Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 414 kJ / 3 445 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,88 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 1,26 g |
Sodík | 565 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 542,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukr a kypřící prášek spolu smícháme a rozdělíme na polovinu. První polovinu směsi vysypeme na plech. Smícháme tvaroh, rozinky a cukr, vysypeme na první polovinu mouky a zalijeme kysanou smetanou.
Krok 2: Vysypeme druhou část směsi. Vejce rozmícháme s vanilkou, rozehřátým máslem a mlékem a pomalu nalijeme na směs. Pečeme při 170°C asi 35 minut.
Zveřejněno 25. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
Moje poznámka
Italský štrúdl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n7yl
Nejnovější recepty
Kuřecí směs se žampiony
Přidáno před 1 hodinou
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 6 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 9 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 14 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Česneková bramboračka s vaječnou jíškou
Sahula před 20 minutami
Pečená švestková povidla
Verosa před 3 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
Sahula před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 4 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 5 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 5 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 6 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 7 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 7 hodinami
Tématické fráze:
strudl z kysane smetany,
štrudl tyrolsko,
sypany strudl,
italské moučníky a řezy recepty,
italský jablečný štrudl,
kuchařka pro dceru štrůdl,
strudl kucharka pro dceru,
štrůdl ze smetany,
tyrolsky strudl,
italske rezy,
zajímavý štrůdl,
štrůdl,
kucharka pro dceru - jablecny zavin,
jablečný závin kuchařka pro dceru,
štrúdl s kysanou smetanou,
jablecny štrůdl z tyrolska,
štrůdl tyrolsko recept,
italskystrudl,
kucharka pro dceru jablkovy závin,
italsky jablkovy štrůdl
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
kypřící prášek,
tvaroh,
rozinky,
smetana kysaná,
cukr krystal,
vejce,
mléko,
máslo,
vanilka
Komentáře (12)
A kolik té kysané smetany?