Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 566 kJ / 4 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,22 g |
Tuky | 163,99 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 628 mg |
Sůl | 2,05 g |
Sacharidy | 639,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Moje poznámka
Hrníčková bábovka s olejem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6Z6
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 3 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
hrníčková bábovka,
třená bábovka hrníčkový recept,
bábovka hrníčková,
bábovka recept,
hrníčkový recept na bábovku,
bábovka z oleje,
hrníčkové pečení,
bábovka olej,
hrnickova bábovka recept,
babovky recepty,
hrníčkové bábovky,
hrníčková bábovka na plech,
pečení bábovky,
hrnickove recepty babovka,
bábovka,
recept na bábovku,
hrníčkové recepty,
recept babovka,
hrníčkové moučníky,
bábovka hrníčkový recept
Suroviny:
vejce,
mouka polohrubá,
cukr moučkový,
olej,
mléko,
prášek do pečiva
Komentáře (30)
Z toho vyplývá, že má opravdu smysl tady přidávat fotopostup, abychom ani my sami nezapoměli, jak jsme to dělali. Není to můj recept, proto jsem přidala jen hotové dílo.