Cuketová zemlbába-žemlovka
Žemlovka je oblíbené jídlo naší kuchyně. Věděli jste ale, že jablka v ní můžete vyměnit za cuketu? Zbytek surovin zůstává tradiční – skořice, ořechy, rozinky i vanilka. Ideální způsob, jak chutně zužitkovat přebytek cuket i starší pečivo.
Suroviny pro 6 porcí
pečicí nádoba = 25 x 30 cm
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 787 kJ / 1 144 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,72 g |
| Tuky | 9,79 g |
| Vláknina | 15,83 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 236 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 236,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cuketová zemlbába-žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oyqr
Moje poznámka
Cuketová zemlbába-žemlovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Oyqr
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 3 hodinami
Kokosové sušenky
Přidáno před 5 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 16 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červené zelí s jablky
magdalenka před 5 minutami
Fazolky na slanině
magdalenka před 12 minutami
Hrnková buchta z cukety
magdalenka před 19 minutami
Dvojctihodné koláčky
magdalenka před 33 minutami
Mrkvové karbanátky
magdalenka před 36 minutami
Květák ve strouhance
magdalenka před 40 minutami
Hlíva v trojobalu
magdalenka před 44 minutami
Škvarková pomazánka
magdalenka před 48 minutami
Špekáčky na černém pivu
magdalenka před 55 minutami
Kuřecí nudlová polévka
magdalenka před 58 minutami
Tématické fráze:
zemlbába recept,
zemlbába,
vaříme z cukety,
štrůdl z cukety,
vaříme s cuketou,
vaříme z cuket,
žemlovka,
cuketová buchta s jablky,
zemlbába z rohlíků,
vaříme žemlovku,
recept zemlbaba,
zemlbába žemlovka recept,
žemlovka recept,
recepty zemlbába,
vaříme s cukety,
štrúdl s cuketou,
zemlbába recepty,
recept na zemlbabu,
cuketový štrůdl,
buchtami z cukety
Suroviny:
rohlík,
máslo,
cuketa,
cukr krupice,
med,
skořice,
kyselina citronová,
koření hřebíček,
rozinky,
ořechy,
mléko,
vejce,
cukr vanilkový
Komentáře (18)