Postup přípravy
BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Moje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 8 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 13 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 3 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 4 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 6 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečený jezevec,
recept na jezevce,
recepty z jezevce,
jezevčí maso,
maso z jezevce,
sádlo z jezevce,
recepty na jezevce,
příprava jezevce,
jak upéct jezevce,
jak naložit jezevce,
jezevec příprava,
jídlo z jezevce,
jezevec obecný,
recept z jezevce,
jezevčí sádlo,
jezevec maso,
co žere jezevec,
jezevec lesní recept,
jak uvarit jezevce,
jezevec lesní recepty
Suroviny:
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
sůl,
cukr,
olej,
maso jezevčí,
špek,
koření na divočinu
Komentáře (65)
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.
Šavli-promiň
To bude asi recept babiček
http://rosapajusantiago.blogspot.com.au/2010/10/pi...
Ale za sebe - co neprošlo veterinárně, bych nejedla - a pochybuju, že se jezevec dostane běžně koupit...To bychom už mohli lovit datly, nebo netopýry a kulichy
Za sebe musím potvrdit, že maso z jezevce je chutné. Jednou jsme měli oslavu a už asi 3 týdny předem kamarádi naložili strýčka na zelenině. První pohled nevábný, vypadalo to jak přerostlá myš. Po osmělení jsem ochutnal a nemohl jsem si maso vynachválit. Od té doby jsme měl naloženého jezevce několikrát a vždy perfekt.S těmi nemocemi je to pravda, ale pokud byl veterinárně prohlédnut, Ok.
+10