Postup přípravy
BOHUŽEL NEMÁM FOTO NA TALÍŘKU, BYLO NÁS TADY HODNĚ A FOTIT JSEM NESTÍHALA
Zveřejněno 12. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Moje poznámka
Jezevec na zelenině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jz09
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 2 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 9 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 13 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 14 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 43 minutami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 44 minutami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 47 minutami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 48 minutami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 49 minutami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 52 minutami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Olympus před 1 hodinou
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 2 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 2 hodinami
Tématické fráze:
pečený jezevec,
recept na jezevce,
recepty z jezevce,
jezevčí maso,
maso z jezevce,
sádlo z jezevce,
recepty na jezevce,
příprava jezevce,
jak upéct jezevce,
jak naložit jezevce,
jezevec příprava,
jídlo z jezevce,
jezevec obecný,
recept z jezevce,
jezevčí sádlo,
jezevec maso,
co žere jezevec,
jezevec lesní recept,
jak uvarit jezevce,
jezevec lesní recepty
Suroviny:
zelenina kořenová,
cibule,
česnek,
sůl,
cukr,
olej,
maso jezevčí,
špek,
koření na divočinu
Komentáře (65)
jsem 5let dělal dozvěřiny!Maso chuti medvědího,ale mněkčí.Slanina,
cibule,rasjčata,paprika,koření.Dvě hodiny podusit,dochutit a jako
přílohu vařený brambor.Volá na mně žena ať si příjdu pro odmněnu,jsme sami doma.Tak čau
A co takhle netopýr v pivním těstíčku? Nebo vraní polévka? Ta prý chutná o sto procent líp než kuřecí vývar. Jako dezert bych přidal pražené cvrčky s karamelem. A k večerní grilovačce po vzoru obyvatel rovníkové Afriky, křupavé pavouky větších rozměrů.
Šavli-promiň
To bude asi recept babiček