Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 837 kJ / 1 395 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,00 g |
Tuky | 79,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 300 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 70,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mleté maso smícháme s kukuřicí, podušenými žampiony, kořením a nakrájenou feferonkou.
Krok 2: Kapie nařežeme opatrně ostrým nožem na asi 2 cm široká kolečka.
Krok 3: Zapékací nádobu vymažeme olejem, naskládáme do ní kolečka paprik a jejich středy vyplníme masovou směsí.
Krok 4: Navrch každého posadíme špičku kapie a dáme do trouby vyhřáté na 180°C.
Krok 5: Pečeme asi 30 minut, ke konci přidáme do výpeku lžíci másla a necháme už jen rozpustit. Podáváme s vařenými bramborami.
Zveřejněno 21. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOxW
Moje poznámka
Kapiová sombréra, tak trochu mexická
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BOxW
Nejnovější recepty
Polévka s ratatouille
Přidáno před 2 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 2 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 2 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl restovaný s cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Polévka z červených paprik
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 3 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 3 hodinami
Kyselá polévka ze zelených fazolek
Kajkajak před 5 hodinami
Domácí kečup
zuzik8 před 5 hodinami
Plněné papriky
Cernousek před 5 hodinami
Topinka ala Mamka
Nikolina03 před 5 hodinami
Lečo - polotovar
Dagmardasa před 5 hodinami
Čínská "červená" polévka
Macca155 před 6 hodinami
Milouškovy oblíbené broskvové řezy
iveta.kroul před 7 hodinami
Ovocné knedlíky ze spařovaného těsta-jednoduché
Jitule_m před 7 hodinami
Tématické fráze:
rýžové sombréro,
kuřecí směs sombrero,
sombrero salat,
recept na pizzu sombrero,
rýžové sombréro recept,
dort sombrero,
salát sombrero,
sombréro jídlo,
jídlo sombrero,
jak udělat sombrero,
papriky sombrero,
masova směs sombrero,
recepty směs sombrero,
kapiová pikantní,
mexické jídla recepty,
rýžové sombrero sýr,
ryzovy sombrero,
rýžové sombéro,
mlete kapie s feferony,
ero směs s kukuřicí
Suroviny:
kapie,
maso mleté,
kukuřice sterilovaná,
žampióny,
feferonka,
sůl,
pepř,
olej,
máslo
Komentáře (13)
olé