Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 570 kJ / 1 570 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,17 g |
Tuky | 32,85 g |
Vláknina | 11,20 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 410 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 268,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 10. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jablečná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYnX
Moje poznámka
Jablečná roláda
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYnX
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 16 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 55 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
piškotová roláda s jablky,
jablečna rolada naruby,
jablečná piškotová roláda,
piškotová roláda kluci v akci,
roláda s jablky,
recepty kluci v akci piškotová roláda,
lepenice kluci v akci,
rychla jablecna rolada,
piškotova rolada s s jablky,
roláda piškotová s jablky,
piškotová jablečná roláda,
recept na jablečnou roládu,
rolády sladké,
tporecepty,
holandská jablečná buchta,
moučníky rolády,
piškotová roláda z jablek,
kluci v akci jablková roláda,
rychlá jablečná roláda kluci v akci,
piškotová roláda jablečná
Suroviny:
vejce,
cukr,
mouka hladká,
jablko,
skořice
Komentáře (112)
pozdeji pridam foto ....
Cestá nerobím na všetko rovnaké, záleží od toho, na čo to bude.
Na rezy alebo torty robím tzv. vodovú piškótu. Vážim celé vajcia so škrupinou a koľko vážia, toľko ide múky a rovnako aj cukru. Žĺtky šľahám s cukrom do peny, pričom postupne na každé vajce pridám 1 lyžicu horúcej vody. Vždy dobre našľahať, až potom ďalšia lyžica. Potom jemne vmiešam sneh z bielkov a múku. Dávam na plech alebo do tortovej formy a upečiem.