Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 800 kJ / 3 059 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,80 g |
Tuky | 116,94 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 699 mg |
Sodík | 1,02 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 416,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Švestkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xokg
Moje poznámka
Švestkový koláč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Xokg
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 2 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 11 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 9 minutami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 36 minutami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 57 minutami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 2 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Jablečná polévka
Kajkajak před 11 hodinami
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 13 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 14 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 14 hodinami
Tématické fráze:
kynutá švestková buchta s drobenkou,
švestkový koláč,
švestkový koláč recept,
buchta s trnkama,
kynuta švestková buchta,
koláč s trnkama,
švestková kynuta buchta s drobenkou,
švestkový koláč s posypkou,
švestková buchta kynuta,
švestkové koláče,
nekynutá buchta se švestkami,
švestková buchta s drobenkou kynuta,
švestková buchta s drobenkou kynuta,
koláče s trnkama,
svestkova buchta,
nekynuté buchty,
švestkový koláč bez kvasnic,
buchty s trnkama,
švestkova kynuta buchta,
recept na švestkový koláč
Suroviny:
mouka polohrubá,
vejce,
sůl,
cukr krupice,
majolka,
droždí,
máslo,
rum,
kůra citronová,
mléko,
švestky,
tuk,
cukr,
mouka polohrubá
Komentáře (12)