Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 309 kJ / 3 181 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,16 g |
Tuky | 95,62 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 530 mg |
Sodík | 434 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 492,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Moje poznámka
Buši buchty a koláče
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nZJl
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 11 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 27 minutami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Theodora před 1 hodinou
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 1 hodinou
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 2 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 3 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 4 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 5 hodinami
Tématické fráze:
koláče recepty,
levne kolace,
prdop,
buchta jako koláče,
buchty recept,
kynuté buchty a koláče,
domácí buchty s tvarohem,
levne recepty na buchty,
levne kolace recepty,
koláče a buchty s tvarohem,
recepty koláče,
buchty,
recep na kolace,
levne buchty,
koláče z domácí pekárny,
recep na buchty,
buchty,kolace,
kolace plnene tvarohem,
domácí koláče,
plněné koláče
Suroviny:
mouka polohrubá,
mléko,
sůl,
cukr,
tuk hera,
vejce,
kůra citronová,
cukr vanilkový,
kvasnice,
sůl,
sádlo,
máslo,
olej,
povidla švestková,
mák,
vejce
Komentáře (34)
Irrena: Je to na receptu zcela nejasné, ale když děláme buchty, dáváme celá vejce , ale když koláče ze stejného těsta , tak jen žloutky a bílky použijeme navrch, aby byli lesklé. Dcerka začala dávat i do buchet jen žloutek a i buchty maže navrch bílkem. Asi to uvedu dodatečně do receptu do poznámky.
Vašku, ja svoju DP tiež milujem, ale stále uprednostňujem čerstvé droždie. Ďakujem za recept aj za promptnú odpoveď a želám pekný deň!
Ďakujem!