Postup přípravy
Zveřejněno 6. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jiříkova pomazánka z uzených ryb a olomouckých tvarůžků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM5k
Moje poznámka
Jiříkova pomazánka z uzených ryb a olomouckých tvarůžků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gM5k
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Flíčky s lesními houbami
Přidáno před 14 hodinami
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cuketový sachr
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
polednovakaterina18 před 54 minutami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
AlienX před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
iveta.kroul před 2 hodinami
Fazolový salát s feferonkou
milanow před 2 hodinami
Cuketový perník
MonikaP. před 3 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřová pečeně s brambory a mrkví
Martin87 před 4 hodinami
Hrušková marmeláda
RenataMaresova před 4 hodinami
Utopenci - nejlepší co známe
Slavista62 před 6 hodinami
Kuřecí nudličky na pivu a balsamiku
Wokurky před 6 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z uzeného tolstolobika,
pomazánka z tolstolobika,
rybý pomazánka,
pomazanky z ryb,
pomazánka z uzeného tolstolobyka,
uzený tolstolobik pomazánka,
rybý pomazánky,
uzeni tolstolobika,
jídlo s.r.o. olomoucké tvarůžky,
uzený tolstolobik recept,
pomazánka zolomouckých tvaružku,
recepty na pomazánky z ryb,
pomazankazuzenychryb,
recepty na ryby pomazánka,
pomazánka z toltolobika,
uzená ryba recepty,
pikantní pomazánka z uzených ryb,
pomazánka z ryb,
uzeny tolstolobik,
pomazanka s tolstolobika
Suroviny:
ryba,
sýr tvarůžky kulaté,
cibule,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chilli,
olej
Komentáře (15)
tejaja - možná ještě podráždím
Pomazánka se mi moc líbí
noo, někdy jo
www.toprecepty.cz/recept/28876-uzeni-ryb-a-konzervovani-uzenych-ryb-zavarovanim/
Čerstvá vyuzená ryba je čerstvá. Ty konzervované jsou taky dobré, stále drží vůni a chuť vyuzených ryb. Z jiných uzených ryb jsem to nezkoušel.
Nejezdíte někdy do Ostravy? Přenechal bych ti na ochutnávku skleničku. Jasně, že zdarma.