Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 706 kJ / 4 949 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,35 g |
Tuky | 309,90 g |
Vláknina | 11,85 g |
Cholesterol | 1,95 g |
Sodík | 607 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 455,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Moje poznámka
Dort Eiffelovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rV0p
Nejnovější recepty
Pohanka s jablky
Přidáno před 14 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 15 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 19 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Baruska. před 33 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 4 hodinami
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 11 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 11 hodinami
Krenex
dragomirac před 13 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 13 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 13 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 14 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 14 hodinami
Tématické fráze:
dort eifelovka,
eifelovka dort,
povlečení eifelovka,
postup na dort eifelovka,
dort eifelova věž,
povlečení s eiffelovkou,
dort s eiffelovkou,
eiffelovka,
dort aifelovka,
eifelovka z marcipanu,
povlečení eiffelovka,
povleceni eifelova vez,
eiffelova věž povlečení,
povlečení eiffelova věž,
eifelovka,
dorty eifelovka,
eiffelova věž ze špejlí,
dorty eifelová věž,
eiffelovka povlečení,
eiffelova věž z marcipánu
Suroviny:
mouka hladká,
kakao,
cukr písek,
vejce,
olej,
sůl,
máslo,
cukr moučkový,
mléko,
mouka polohrubá,
marcipán falešný,
potravinářské barvivo,
marmeláda broskvová,
banán
Komentáře (17)
jinak právě jsem dokončil půlku dortu taky, až projde chutí přijde potah pařížskou :)