Eiffelovy placičky

Jana Remkova Kuchařka:

Mleté maso 9 názorů

56

Suroviny

60 dkg mletého masa MIX
1 velká cibule
1 vejce
2 žloutky
1 lžíce sójové omáčky
1 lžíci Worcesterové omáčky
2 lžičky hořčice
2 lžičky grilovacího koření
1/2 lžičky Ďábelského koření
1/2 lžičky saturejky
1 lžička oleje
hladká mouka na obalení
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše promícháme a necháme hodinu odležet.

  2. Pak tvarujeme placičky(karbanátky) a smažíme na rozpáleném oleji.
    Příloha brambory, opekačky, bramborová kaše-podle chuti.

Poznámka

Zdroj- Doporučené recepty-Hana Graumannová

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 73 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Eiffelovy placičky

  • HankaPu HankaPu

    Jani, :yes::yes::-D +

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Jendo, i to je možné!:-)):-))

    Odpovědět

  • Jenda1 Jenda1

    Jani, já si myslím, a to tu ještě nepadlo, že si autorka receptu placičky dala NA nebo někde U Eiffelovky.;-):-)):-))

    Odpovědět

  • Jikotka Jikotka

    Jasně, obměna karbanátků není na škodu :-O,taky jsem byla zvědavá na něco nového,ale nedělám běžně se sojovkou nebo worchestrem ani saturejkou,tak je to vlastně novota:-!:yes::yes:

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    :-)):-Dpapriko, no, představ si, že jsem dijonskou hořčici dala proto, že jsem jinou neměla:-D:-))

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Tak toto můžeme pro změnu doma všichni. Bodík!:yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Proč říkat karbanátkům tak fádně, když to mohou být Eiffelovy placičky, že? :-D:-D:-D No, upřímně jsem dle názvu čekala něco francouzkého. Tak snad ta saturejka a jestli by ta hořčice byla dijonská ... tak tedy jóóóóó.;-)

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova(autorka receptu)

    Světlano, nemám ponětí:-)):-D:-)) Bylo to tak v receptu, taky jsem nad tím přemýšlela. Kdyby to byl nějaký můj receptík, určitě bych to pojmenovala jinak, ale, když už udávám zdroj, tak ať je tam i ten název, že jo?:-D

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana

    Jani, mleté maso můžem v jakékoliv podobě...proč Eiffelovy placičky?...bodík...:yes::yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo