Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z kysaného zelí a křenu

Hodnocení receptu je 4,9 (17×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

JanaDorazinova JanaDorazinova

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny

Porce: 3-4 porce

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 524 kJ /
842 kcal
Bílkoviny6,20 g
Tuky80,60 g
Vláknina12,00 g
Cholesterol 130 mg
Sodík 2,62 g
Sůl6,00 g
Sacharidy17,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Špekáčky nastrouháme nahrubo, zelí překrájíme nadrobno a vše spolu s tatarskou omáčkou smícháme. Přidáme na jemno nastrouhaný křen, osolíme, opepříme. Podáváme s tmavým pečivem a pivem.

Zveřejněno 16. 9. 2012

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4G6V

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4G6V

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (14)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

amalia: Děkuji :-)

tento šalát sa dnes objavil v "náhodných receptoch", akurát sa hodí do tohtoročného veľkonočného času (... aj počasia, kyslá kapusta má pozitívny účinok na zdravie;-)) veľmi sa mi páči, ani špekáčiky nepotrebujem;-), si šikovné dievča, jani:-)), :yes::yes::yes:

rebeka: Tento recept měl být původně taky ze sterilizovaného zelí, ale já jsem nakonec dala kysané a ten sýr, ten by se mi tam moc líbil;-)

nějaký podobný salát jsem dělala, ale nebylo to z kysaného, ale z nějakého marinovaného zelí.. ještě se tam strouhal sýr.. moc dobré to bylo.. toto bude podobné;-):yes::yes:

Jani,dělám podobný,ale s pomazánkovým máslem a bez uzeniny:-)Ten Tvůj je také zajímavý a určitě stojí za vyzkoušení:-p+10:yes:

To musí být mňamka:-p:-*:-p:yes:

Ivusa: No, u nás zbyla jen tahle malá miska, ani vyfotit to moc nešlo. Byly tady děcka a chutnal všem;-)

:-Otaktéž stejně jako Vašík ,vyzkouším.Jsem zvědavá na chuť zelí s buřtem a křenem ,i ta Majolka® je tam zajímavá:-p:-pukládám a brzo zkusím udělat.Vypadá to jako levný a chutný mls:yes::yes::yes::yes::yes:

salátek bude určitě výborný s křenem to já můžu:yes::yes::-K

Vaclav Fronek: Zkus, Vašíku;-)

To mne zaujalo. Jsem zvědav na jedlost. Zatím posuzuji jen podle představ a možných chutí. JÁ JISTĚ ZKUSÍM. +bodík 1

Tématické fráze:
salát z kysaného zelí s křenem, salát z kysaného zelí, kysané zelí s křenem, kysané zelí s křenem, salát ze sterilizovaného zelí, salát ze zelí a krenu, salát z kyselého zelí s křenem, salát z marinovaného zelí, salát z kysaného červeného zelí, salát z kyselého zelí a křenu, sterilizovane zelí s křenem, zelí a křen, zelí s křenem, salát z kysaného zelí s tatarkou, salát zelí a křen, salát z kysaného červeného zelí s křenem, salat z cerveneho zeli a krenu, salat s kysaneho zeli s krenem, křenový salát, salát z kyselého zeli a z křenu

Suroviny:
zelí kysané, špekáček, křen, tatarská omáčka, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu