Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 103 kJ / 6 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 1 500,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Moje poznámka
Bezinková šťáva
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9QBx
Nejnovější recepty
Losos na másle s česnekem, špenátem a houbami ve smetanové omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Salát s jahodami
Přidáno před 10 hodinami
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 17 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno 11. 6. 2025 16:14
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno 11. 6. 2025 14:00
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno 11. 6. 2025 10:27
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravá jihočeská kulajda
Kajkajak před 3 hodinami
Bezinkový sirup
LeonaVyslouzilova před 4 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
barypb před 4 hodinami
Pikantní tuňáková pomazánka "Franz Josef"
Sahula před 5 hodinami
Tuňáková pomazánka se sýrem a pažitkou
Sahula před 5 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
Sahula před 5 hodinami
Jednoduchá buchta s tvarohem
Jakubka před 8 hodinami
Domácí focaccia
Kakoska před 8 hodinami
Rychlý chléb z formy (bez hnětení)
jitka.kopp před 9 hodinami
Jogurtové muffiny
Fitulka před 11 hodinami
Tématické fráze:
stava z bezinek,
bezinková marmeláda,
bezinková marmeláda recept,
domácí bezinková marmeláda,
recept na bezinkovou šťávu,
šťáva z plodů bezinek,
marmeláda z bezinek,
šťáva z bezinek recept,
bezinky marmeláda,
syrup z bezinek,
bezinková štááva,
recept na stavu z bezinek,
bezinková š´táva,
bezinka obecná,
bezinková štˇáva,
recepty na bezinkovou stavu,
bezinková,
bezinkovy syrup,
bezinkový sirup z plodů,
štˇáva z bezinek
Suroviny:
bez černý,
cukr,
voda,
bez černý
Komentáře (8)
aj s poslednou fotkou...
Já dávám ještě kyselinu citronovou a kůru z 1 pomeranče do výluhu. Někdy přidám i hřebíček, ale každý to nemusí mít rád a ještě - čerstvá šťáva při lisování nesmí přijít do styku s kovem !