Suroviny
Porce: 4-6 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 242 kJ / 536 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,56 g |
Tuky | 24,86 g |
Vláknina | 7,60 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 4,02 g |
Sůl | 10,82 g |
Sacharidy | 54,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Všechny suroviny rozmixujeme. Do mísy větší pokládáme naklepané kotlety a postupně je zaléváme rozmixovanou směsí, tak ,aby plátky byly pokryty.
Krok 2: Poté uložíme na 24 hodin do lednice a smažíme je i se směsí.
Zveřejněno 17. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Moravští "rošťáci"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZl5
Moje poznámka
Moravští "rošťáci"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kZl5
Nejnovější recepty
Tuňáková pomazánka s cottage a vejci
Přidáno před 3 hodinami
Pečená kuřecí stehna se žampionovo-játrovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkový páj s tvarohem
Přidáno před 9 hodinami
Caesar salát naší rodiny
Přidáno před 10 hodinami
Slávky na asijský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno 18. 6. 2025 11:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Gourmandise před 15 minutami
Domácí krtkův dort
Ivinaa před 19 minutami
Kedlubny do mrazáku
Merylas před 1 hodinou
Nadýchaný perník
ferda30 před 2 hodinami
Krůtí kousky s mrkví a žampiony
Ivca14 před 5 hodinami
Staročeské plátky podlévané pivem
Ivca14 před 5 hodinami
Drobenka na koláč
Pavluska75 před 5 hodinami
Salát z pečené červené řepy a cibule
Jana.Vernerova před 6 hodinami
Špenátová polévka II.
Kajkajak před 8 hodinami
Tématické fráze:
rošťáci recept,
roštáci,
marinované vepřové maso rošťáci,
rošťáci z vepřového masa,
recept rostaci,
pikantní rošťáci,
nejlepší roštaci z kotlety,
recepty rošťáci,
vepřový rošťák,
silvestrovská večeře recepty,
vepřoví rošťáci,
kotlety roštáci,
roštak,
moravští roštáci,
veprovy rostaci,
vepřové roštáci,
vepřové roštaky,
recepty rošťák,
maso na roštáky,
recept na silvestrovskou veceri
Suroviny:
kotleta vepřová,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
solamyl,
vejce,
pepř,
sůl,
česnek
Komentáře (4)