Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buchticovy dorty

Hodnocení receptu je 4,7 (9×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

buchtic buchtic

Náročný

Doba přípravy 330 min Doba přípravy: 330 min

330 min (330 min příprava)

Suroviny

Porce: moc

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Základem je domaci krtkuv dort, druhy korpus je stejny, akorat bez kakaa; prostredek je vyplnen marmeladou; vrchni napln je pudinkovy krem; zdobeni podle vlastniho gusta.

Zveřejněno 25. 10. 2012

Poznámka autora buchtic

moje prvni pokusy :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchticovy dorty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXnN

Další recepty

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Buchticovy dorty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/oXnN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (15)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

dekuji za vsechny prispevky :)

paráda - palec nahoru!!

Ježiš, chlap a peče dorty? ;-) No to je nádhera. To já bych se asi od partnera nikdy nedočkala, že by mi upekl dort k narozeninám. :-S Každopádně, moc pěkný první výtvory. :-p:-K:yes:+

jsem neuveritelne rad, ze se tu resi cm :D delal jsem to pro kamarada a na neho je mireno 20 cm :)

Fiona: Tak koukni do profilu, tam má email, ale nevím, jestli to otevřeš jako neregi.
Já už tu 20cítku vidím taky na tom druhém dortu:-8:-D:-D

No mě taky zajímají ty cm. A já tam vidím taky 20 cm.
Na 2 cm bych se ani nepodívala.:-))
A dort pěkný:-p

Daranea: Jestli myslíš ten jeho email, tak se podívej pořádně:-8 Tam jsou 2cm né 20:-D:-D

Hezké, strašně moc mě zajímá těch 20cm a nepůjdu večer spát, jestli mi to někdo nevysvětlí.
a Tak prosím poslet kousek dortu:-!

Ahoj, píše se "Buchticovyyyyy.

Tématické fráze:
dort fiona, fiona dort, recept na dort 20 cm, dort 20cm recept, dorty s fionou, parády na dorty, medovnik, recept dorty 20cm, recepty.vareni.cz/domaci-krtkuv-dort, recept na řezy krtkuv

Suroviny:
smetana, pudink, máslo, mouka, cukr, banán, čokoláda, vejce, ztužovač šlehačky, prášek do pečiva, mléko, kakao, marmeláda

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu