Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,23 g |
| Tuky | 16,10 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 58 mg |
| Sodík | 1,04 g |
| Sůl | 2,53 g |
| Sacharidy | 10,57 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionový salát s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKzr
Moje poznámka
Žampionový salát s nivou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zKzr
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 5 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 5 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
žampionový salát,
zampionovi salat,
pangasius s nivou,
recept žampion salát,
zampionove salaty,
zampionovi krem,
salát s nivou,
žampionový salát se sýrem,
žampionovy letní salat,
žampionový krém recept,
žampionový salát recepty,
zampionovy.salat,
žampionový sýrový salát,
recept na žampionový salát,
recept žampionový salát,
žampionový salát s jogurtem,
sýrový salát s nivou,
žampionový salát se sýrem recepty,
zampioovy salat top recepty,
zampionovy salat recept
Suroviny:
žampióny,
jogurt bílý,
sýr niva,
sůl,
pepř
Komentáře (4)