Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vánoční ježečci

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lilith-Isa Lilith-Isa

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 697 kJ /
3 035 kcal
Bílkoviny45,88 g
Tuky194,56 g
Vláknina9,00 g
Cholesterol 604 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,21 g
Sacharidy270,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z mouky, másla, sádla, cukru, vejce vypracujeme hladké těsto. Krok 2: Vytvarujeme ježečky, do každého znich zapíchneme kousek ořechu. Krok 3: Pečeme ve vyhřáté troubě na 150 °C dozlatova. Krok 4: Pak máčíme prdelky ježků v čokoládě a kokosu.Očka a čumáčky doděláme buď čokoládou nebo zdobením na dorty.

Zveřejněno 28. 11. 2012

Poznámka autorky Lilith-Isa

Čumáčky a očka dělal manžel,cukřáským zdobením a vyřádil se dle svojí fantazie :))

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční ježečci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX4N

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Vánoční ježečci

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kX4N

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (10)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Markétka: Chutnají výborně :-) :-D

Markétka 17. 11. 2013 22:16
Jsou krásný,ale jak chutnají?:-O

krásní ježečci:-)):yes::yes::-K

děkuji :-K:-K

Péťa:I ty mlsoune ! Nejsi v tom sám !

Ty taky děláme a očička děláme z čokolády, jsou moc dobrý.

:-)Manželka mi už zakazuje sem chodit zkoumat recepty. Ale ježky, ty nezná a tak hned ukládám.:-K:yes::-D

Ta veselá parta v ježčím doupěti vypadá hodně spokojeně, myslím, že spokojení budou i všichni mlsalové:-p:yes:

Tématické fráze:
vanocni cukrovi ježečci, cukroví ježečci, ježečci cukroví, ježečci vánoční cukroví, ježečci, ježečci- cukroví, nepeceny jezci, vanocni cukrovi-jezecci, nepečený ježečci, ježečci recept, vánoční cookies, recept cukroví ježečci, nepečené ježečci, nepečené cukroví-jezecci, nepečené cukroví ježečci, vánoční ježečky, ježeččci vánoční cukroví, jezecek vánoční cukroví, ořechoví ježci, vanocni jezci

Suroviny:
mouka hladká, máslo, sádlo, cukr krupice, vejce, ořechy vlašské, kokos, poleva čokoládová

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu