Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tvarohová pomazánka s droždím

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Dooga Dooga

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie355 kJ /
85 kcal
Bílkoviny12,60 g
Tuky0,84 g
Vláknina6,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy3,36 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Cibulku zpěníme na oleji, přidáme droždí a necháme ho roztavit. Krok 2: Necháme vychladnout. Krok 3: Vmícháme do tvarohu, přidáme rozetřený česnek, nasekanou petržel a nať z celeru. Krok 4: Podle chuti dosolíme a opepříme.

Zveřejněno 25. 8. 2009

Poznámka autora Dooga

Tuto pomazánku jsem dostal jako medicínu na kožní problémy. Obsahuje vysoký pobíl vitamínu B1. Recept jsem dostal od člověka s velkým Č a s ještě větším srdcem- milované Helenky Růžičkové. Prý stačí užívat 1x za čtrnáct dnů.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vo6g

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vo6g

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (7)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Tak jsem dnes udělala natěšená pomazánku z droždí, podotýkám bez předchozí zkušenosti. A bez urážky autorce jsem horší pomazánku nejedla. Člověk musí asi přijít na chuť právě droždí. Přesto posílám bodík za snahu a za vylepšenou večeři našich pejsků, kteří si pochutnali ;-)

Výborná, právě jsme ji dojedli, dala jsem ji na topinky potřené česnekem.:yes:Posílám bodík

Tak bez nadsázky mohu říct,že tato pomazánka je jedna z nejlepších,které jsem kdy jedla!!:-p:-pZa ušima se olizoval i můj brácha,který přišel na návštěvu,ochutnal a skoro celou ji snědl:-)):-))Chutnala prostě celé rodině,i když po návštěvě bratříčka už na ně moc nezbylo:-8Příště pěkně udělám ze dvou dávek.Opravdu skvělý recept!!!!:yes::yes::yes:

Noo, to jsem přehlídla!!:-O S tvarohem? Hmmm:-p

Včera jsem si ji udělal a je opravdu výborná !!! :-p

Doogo, tak když je to od Helenky, tak rovnou dávám bod:yes:mám od ní doma hezký kachlíčky a byli jsme u ní v domečku-Boží člověk s velikým srdcem:-)moc mi chybí a určitě nejsem sama:yes:

Tématické fráze:
pomazánka z droždí, tvarohová pomazánka, pomazánky z droždí, droždí pomazánka, tvarohovapomazanka, pomazánka z droždí recept, recepty s drozdim, drožďová pomazánka s tvarohem, pomazánka s tvarohem, drožďí s tvarohem, kvasnicova pomazanka s tvarohem, pomazánka droždí, pomaznka z droždí, tvarohov pomaznka, tvarohová pomazánka recept, recept na pomazanku s tvarohem, drozdi a tvarohem, tvarohova pomaznka, recepty z droždím, recept tvarohová pomazánka

Suroviny:
tvaroh měkký, droždí, cibule, česnek, petržel, celer, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu